четвер, 08 листопада 2012 22:07

Кавані забив чотири м'ячі "Дніпру", АІК переміг ПСВ

Кавані забив чотири м'ячі "Дніпру", АІК переміг ПСВ
Кавані відзначився покером у матчі з "Дніпром" ФОТО: footballhd.ru

У Неаполі відбулася зустріч "Наполі" і "Дніпра" в рамках 4-го туру групового етапу Ліги Європи, яка завершилася перемогою неаполітанців з рахунком 4:2, повідомляє Чемпионат.com.

Господарям вдався швидкий гол - вже на сьомій хвилині Едінсон Кавані скористався помилкою українців в обороні і після розрізної передачі Джемаілі вразив ворота Яна Лаштувки. Команда Хуанде Рамоса зуміла відігратися на 33-й хвилині - Олександр Алієв подав з кутового, Одібе головою переправив м'яч у бік воріт, і Артем Федецький, уникнувши офсайду, зрівняв рахунок.

Відразу після перерви "Дніпро" вийшов вперед, відмінно зігравши в контратаці - Алієв віддав довгу передачу низом, і Роман Зозуля забив другий гол гостей. Вальтер Маццаррі був змушений випустити на поле Марека Гамшика і Лоренцо Інсіньє, надавши гостроти атакам неаполітанців. В середині другого тайму дубль оформив Кавані ефектним ударом зі штрафного. Під завісу протистояння уругваєць провів третій гол "Наполі", а в компенсований арбітром час - четвертий, поставивши фінальну крапку в цій грі.

У паралельному матчі туру у Швеції АІК здобув перемогу над "ПСВ Ейндховен" з мінімальним рахунком. Автором єдиного гола став Мохамед Бангура, який відзначився на старті зустрічі.

Ліга Європи

Груповий раунд

4-й тур

Група F

АІК Швеція - ПСВ Голландія 1:0 (1:0, 0:0)

Гол: 1:0 - 12 Бангура.

Наполі Італія - Дніпро Україна 4:2 (1:1, 3:1)

Голи: 1:0 - 5 Кавані, 1:1 - 33 Федецький, 1:2 - 52 Зозуля, 2:2 - 77 Кавані, 3:2 - 88 Кавані, 4:2 - 90 Кавані.

Наполі - Розаті, Фернандес, Ароніка (Пандєв, 72), Брітос, Место, Донадель (Гамшик, 55), Інлер, Доссена, Джемаілі, Кавані, Варгас (Інсіньє, 56).

Дніпро - Лаштувка, В. Мандзюк, Мазух, Одібе, Денисов, Ротань, Канкава, Федецький (Матеус, 86), Алієв (Жуліано, 56), Коноплянка (Чеберячко, 81), Зозуля.

Попередження: Коноплянка (21), Алієв (25), Інлер (52), Ротань (76), В. Мандзюк (78), Фернандес (81).

Зараз ви читаєте новину «Кавані забив чотири м'ячі "Дніпру", АІК переміг ПСВ ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути