понеділок, 14 травня 2012 21:48

Катмен Кличка Абель Санчес став новим тренером Байсангурова

Катмен Кличка Абель Санчес став новим тренером Байсангурова
Абель Санчес свого часу працював із Террі Нойсом – боксером, ім'я якого занесено до зали слави боксу. Фото: Анатолій БАБАК

Фахівець із розсічень (катмен) українського боксера Володимира Кличка мексиканець Абель Санчес відтепер тренує чемпіона світу WBО у першій середній вазі Заурбека Байсангурова.

Про це Gazeta.ua в ексклюзивному коментарі розповів генеральний директор компанії братів Кличків "K2 Promotions" Олександр Красюк.

"Абель Санчес не чужа для нас людина. Він був катменом у ринзі під час поєдинку в Дюссельдорфі Володимира Кличка. До цього Санчес уже тривалий час працював з іншим нашим боксером Геннадієм Головкіним у Каліфорнії", - зазначив промоутер.

За його словами, Байсангуров вирішив для себе зробити такий експеримент і запросив Санчеса тренувати його вже на фінальний етап підготовки до бою з Соро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вірогідно, що цього року Узєлков проведе титульний бій за однією з версій" – Красюк

"Звісно, не можна сказати, що в цьому поєдинку ми побачили нового Заура, оскільки не так багато часу вони провели разом. Але, я думаю, якщо вони побачать комфорт у спільній роботі, то це може дати позитивні плоди в майбутньому. Так чи інакше Заур ще жодного разу не працював з іноземними тренерами в такому форматі", - зауважив Красюк.

Він також додав, що Байсангуров уже сформований боксер, діючий чемпіон світу й сам знає, що йому зараз треба, прекрасно розуміючи свої недоліки.

"Тому він самостійно наймає собі тренера для того, щоб ці недоліки виправити. Боксер усвідомлює, що на цьому рівні йому треба людина, яка має певний досвід роботи. До слова, Абель Санчес працював із Террі Нойсом – боксером, ім'я якого занесено до зали слави боксу", - підкреслив гендиректор українського "К2".

Зараз ви читаєте новину «Катмен Кличка Абель Санчес став новим тренером Байсангурова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути