середа, 29 грудня 2010 13:24

Катерина Бондаренко зіграє за збірну України у Кубку Федерації

Катерина Бондаренко зіграє за збірну України у Кубку Федерації

Лідером жіночої збірної України з тенісу у матчі Кубка Федерації проти Швеції буде Катерина Бондаренко. Про це розповів віце-президент Федерації тенісу України Сергій Лашкул.

"На сьогодні вже точно можна сказати: у нас є капітан. Остаточне рішення виконкому Федерації - це питання найближчого часу. Більшість членів виконкому вже підтримали кандидатуру Ігоря Дерновського. В даний час ми ведемо переговори з гравцями. Отримали принципову згоду щодо участі в матчі сестер Бондаренко.

Але, на жаль, Олена перенесла операцію і фізично не зможе зіграти в матчі, тому лідером збірної стане Катерина Бондаренко. З іншими тенісистками ведемо переговори.

Сьогодні отримав позитивну відповідь від Юрія Борисовича Черепова, про те, що його підопічна - Леся Цуренко - готова зіграти за збірну. З самою Лесею ми ще не говорили, все ускладнюється тим, що всі гравці вже знаходяться в Австралії.

Розмовляли з мамою Ольги Савчук, і вона підтвердила, що Оля хоче грати за команду. Додам, що також чекаємо відповіді від Марії Коритцевої.

Є варіант участі в матчі Тетяни Ареф'євої, але це відбудеться, якщо ми не зможемо зібрати всіх провідних тенісисток", - сказав Лашкул, якого цитує "Тенісний портал України".

Відзначимо, що раніше з'явилася інформація про те, що сестри Бондаренко прийняли спільну з ФТУ рішення, згідно з яким вони більше не будуть виступати за країну на Кубку Федерації.

Нагадаємо, матч збірних Швеції та України в другій Світовій групі Кубка Федерації відбудеться 5-6 лютого в Хельсінгборгу.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Катерина Бондаренко зіграє за збірну України у Кубку Федерації ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути