Ексклюзиви
четвер, 14 жовтня 2010 09:56

Катерина Бондаренко "зачохлилася" в Лінці, Савчук - в Осаці

Катерина Бондаренко "зачохлилася" в Лінці, Савчук - в Осаці

Українка Катерина Бондаренко (на фото) вибула з боротьби на турнірі WTA International в Лінці, програвши словачці Даніелі Хантуховій. У стартовому матчі Катя без шансів поступилася другій ракетці турніру. За матч українка зуміла взяти лише три гейми. У результаті: 6:1, 6:2 на користь словачки.

Ще одна українка - Ольга Савчук - у другому раунді завершила виступи на турнірі WTA в Осаці, Японія. Дончанка не зробила серйозного опору американській тенісистці Джил Крейбас: 1-6 1-6.

У той же час український тенісист Іван Сергєєв не зміг дограти матч другого крута на турнірі в Ташкенті. У матчі з представником Люксембургу Жілем Мюллером українець програв перший сет (5:7), а в другому за рахунку 1:3 прийняв рішення відмовитися від продовження боротьби.

А українсько-російська пара Стаховський/Южний не змогла пройти перше коло турніру в Шанхаї, програвши дуету Аспелін/Ханлі 2:1 (6:3, 4:6, 11:9).

За матеріалами sapronov-tennis.org

Зараз ви читаєте новину «Катерина Бондаренко "зачохлилася" в Лінці, Савчук - в Осаці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути