пʼятниця, 04 листопада 2011 13:59

Кассано успішно переніс операцію на серці

Кассано успішно переніс операцію на серці

Нападник "Мілана" Антоніо Кассано у п'ятницю вранці успішно переніс операцію на серці. Хірургічне втручання тривало близько 30 хвилин.

"Кар'єра Кассано під загрозою? Ні, - передає слова віце-президента "Мілана" Адріано Галліані Footballpress.net. - Йому потрібно кілька місяців, як правило, від чотирьох до шести, після чого він повинен отримати дозвіл грати.

Звичайно, ми повинні бути обережними до остаточного рішення лікарів. Упевнений, що він з нетерпінням чекає свого повернення на поле і ми збережемо місце для нього".

Кассано відчув себе погано в літаку, коли "Мілан" повертався з Риму, після переможного матчу 10 туру чемпіонату Італії з "Ромою" (3:2). Футболіст терміново був доставлений в лікарню для медичного обстеження. Пізніше з'ясувалося, що нападаючому діагностували ішемічний інсульт і йому знадобиться операція.

Кассано відомий не тільки як хороший футболіст, але і як людина з перекірливим характером. Антоніо постійно влаштовував скандали з тренерами або керівництвом клубів, за які грав.

Нещодавно нападник перейшов до "Мілана" з "Сампдорії", після чергового скандалу. Можливо, тепер Кассано побереже своє серце і припинить нервувати і лаятися через усілякі дрібниці.

Зараз ви читаєте новину «Кассано успішно переніс операцію на серці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути