четвер, 03 листопада 2011 14:12

Наставник "Тоттенхема" переніс операцію на серці

Наставник "Тоттенхема" переніс операцію на серці

Головний тренер "Тоттенхема" Харрі Реднапп, котрий переніс вчора операцію на серці, знаходиться в хорошому настрої. Син спеціаліста Джеймі Реднапп розповів, що процедура пройшла успішно. Нагадаємо, наставник "шпор" не поїхав разом з командою в Казань на матч Ліги Європи проти "Рубіна".

"Батькові вже не терпиться повернутися до роботи. Все пройшло за планом, і зараз він вже у хорошому настрої. Він просив передати, щоб про нього не турбувалися. Тепер потрібно лише дочекатися дозволу лікарів на продовження тренерської діяльності. Про те, що татові треба перевірити здоров'я, я сказав йому після недавньої гри в гольф - він дуже важко дихав", - наводить Daily Mail слова Реднаппа-молодшого.

Тим часом, нападаючому "Мілана" Антоніо Кассано найближчим часом теж буде зроблена невелика операція на серці, повідомляє Чемпионат.com з посиланням на офіційний сайт італійського клубу.

Це пов'язано з тим, що у Кассано були діагностовані проблеми з серцем після того, як він відчув себе погано, коли міланська команда поверталася з Риму, де россонері 29 жовтня обіграли з рахунком 3:2 "Рому" в рамках 10-го туру серії А .

В офіційній заяві "Мілана" наголошується, що терміни відновлення Кассано визначать після операції, проте вже зараз можна припустити, що на це буде потрібно кілька місяців.

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Тоттенхема" переніс операцію на серці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути