понеділок, 26 березня 2012 09:09

"Карпати" відправили Шарана у відставку

"Карпати" відправили Шарана у відставку
Володимир Шаран пропрацював головним тренером львів'ян 3 місяці ФОТО: pfcalexandria.com.ua

Керівництво львівських "Карпат" після нічийного матчу зелено-білих з ПФК "Олександрія" (1:1) ухвалило рішення про відставку головного тренера Володимира Шарана. Про це повідомляє офіційний сайт "Карпат".

З Шараном відправлені у відставку і його помічники - Степан Юрчишин, Володимир Беззуб'як, Володимир Васютик. Відставка тренерського штабу відбулася "через вкрай незадовільні результати команди на початку другої частини сезону 2011/2012".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Олександрія" на останніх хвилинах вирвала нічию у матчі з "Карпатами"

Таким чином, Шаран пропрацював головним тренером львів'ян всього лише 3 місяці. Під його керівництвом "Карпати" провели чотири поєдинки, з яких програли три - "Зорі" (1:5), "Таврії" (2:3) і "Металісту" (1:3) - і звели внічию матч з "Олександрією" (1:1).

Команда набрала всього одне очко, перебуваючи в безпосередній близькості до зони вильоту з Прем'єр-ліги. У "Карпат" на даний момент 17 пунктів, і вони ділять зі все тієї ж "Олександрією" 14-15 місця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Димінський назвав нового тренера "Карпат"

Нагадаємо, до "Карпат" Шаран тренував саме клуб із Кіровоградської області, проте залишив його під час зимової перерви в чемпіонаті України.

Після відставки Шарана виконуючим обов'язки головного тренера ФК "Карпати" призначений заслужений тренер України Юрій Дячук-Ставицький. Він буде готувати команду, зокрема, до наступного поєдинку чемпіонату України, в якому "Карпати" в Києві зустрінуться зі столичною "Оболонню". Про те, хто увійде до тренерського штабу команди, буде повідомлено пізніше.

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" відправили Шарана у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути