субота, 16 березня 2013 10:27

"Карпати" не змогли обіграти запорізький "Металург"

"Карпати" не змогли обіграти запорізький "Металург"
"Карпати" і "Металург" обмінялися голами у першому таймі ФОТО: fcmetalurg.com

Матчем на полі "Славутич-Арени" у Запоріжжі відкрилася програма 21-го туру української прем'єр-ліги. Гра відбулася при похмурій погоді і завершилася нічийним результатом - 1:1.

Суперники обмінялися голами в першому таймі - Михайло Кополовець вивів "Карпати" вперед після передачі Марселіно. На 31-й хвилині Енріке Матеус головою вколотив м'яч у ворота львів'ян після подачі Жуніора з кутового.

Другий тайм запам'ятався великою кількістю боротьби на полі, більше забитих голів у цьому протистоянні не було, а фінальний штурм "Карпат" успіхом не увінчався, повідомляє "Чемпионат.com".

"Гра сьогодні проходила на зустрічних курсах, от тільки завадило поле - на ньому було важко показати хороший футбол. В атаці ми сьогодні сподівалися зіграти трохи по-іншому, але акцентую увагу на тому, що хлопці проявили самовіддачу і бажання - а це найголовніше. Результат, я думаю, незабаром повинен прийти.

Звичайно, хотілося б вже швидше виграти. Але забили гол - і вже добре. Сподіваюся, будемо додавати з кожною грою," - сказав головний тренер "Металурга" Сергій Зайцев на післяматчевій прес-конференції.

Чемпіонат України

21-й тур

Металург Запоріжжя - Карпати 1:1 (1:1, 0:0)

Голи: 0:1 - 10 Кополовець, 1:1 - 31 Матеус.

Металург Запоріжжя - Грдлічка, Нестеров, Коротецький, Матеус, Опанасенко, Оберемко, Рудика (Гавриш, 86), Жуніор (Лазарович, 90), Пісоцький, Сахневич, Ібраїмі (Йокіч, 52).

Карпати - Мисак, Ксьонз, Балажиц, Мілошевіч, Бідловський, Худоб'як (Штіліч, 82), Даушвілі, Голодюк, Кополовець (Завійський, 88), Кенія, Марселіно (Зеньов, 71).

Попередження: Матеус (4), Рудика (62), Коротецький (78), Балажиц (79).

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" не змогли обіграти запорізький "Металург"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути