пʼятниця, 21 червня 2013 17:26

"Карпати" не взяли на збір дев'ятьох "бунтарів"

"Карпати" не взяли на збір дев'ятьох "бунтарів"

Сьогодні львівські "Карпати" вирушають на перший збір до Словенії, однак у складі делегації не виявилося відразу дев'яти футболістів першої команди, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Залишаються у Львові Худоб'як, Ощипко, Кополовець, Ткачук, Мілошевіч, Касьян, Голодюк, Даушвілі і Зеньов. Всі вони не пішли на пропозицію керівництва клубу про зниження зарплати і тренуються окремо від першої команди.

"Так вирішив генеральний директор клубу. Він сказав, що ми не їдемо на збори до Словенії, і будемо тренуватися на стадіоні "Прогрес". Клуб запропонував нам нові контракти, але ми хочемо, щоб клуб виконував умови діючих угод", - сказав Ткачук.

"Звичайно, дуже неприємно, але наша справа - тренуватися. Ми виконуємо розпорядження клубу. Тренуємося під керівництвом Безубяка, який розробив спеціальну програму для нас. Для повноцінних тренувань нам тільки воротаря не вистачає", - додав Худоб'як.

Віце-президент "Карпат" і відомий телекоментатор Віктор Вацко пояснив ситуацію щодо вимоги до зниження заробітної плати з боку керівництва.

"Якщо мова йде про зниження заробітних плат, то на даний момент на таке наштовхує український трансферний ринок. У чемпіонаті це поки нормальне явище, крім команд, які, скажімо так, мають дуже серйозні дотації. Ми забуваємо, що є таке поняття, як преміальні, ми забуваємо про те, що вводиться таке поняття, як бонусна система. Тобто, не отримувати гроші, а заробляти гроші. У журналістиці є таке поняття, як гонорар, правда? У кожного є ставка, але кожен працює ще й за гонорар. Точно так само і в футболі, ставку і гонорар потрібно заробити своєю працею самовіддачею і досягненням результату", - сказав він.

Нагадаємо, кілька днів тому головним тренером "Карпат" був призначений Олександр Севідов. У минулому сезоні львівський клуб зайняв 14-те місце в турнірній таблиці Прем'єр-ліги.

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" не взяли на збір дев'ятьох "бунтарів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути