субота, 21 січня 2012 14:24

"Кароліна" обміняла Понікаровського у "Нью-Джерсі"

"Кароліна" обміняла Понікаровського у "Нью-Джерсі"

Український форвард Олексій Понікаровський змінив команду в НХЛ. Хокеїст приєднався до "Нью-Джерсі Девілс". Поперднім клубом Олексія була "Кароліна Харрікейнс". 31-річного Понікаровського обміняли на 23-річного захисника Джозефа Сова, який виступав за фарм-клуб "Нью-Джерсі" та вибір у четвертому раунді драфту НХЛ, повідомляє офіційний сайт "дияволів".

Цього сезону українець забив сім шайб і віддав 8 результативних передач (всього набрав 15 очок) у 49 матчах за "Кароліну". В останньому матчі за команду Олексій провів на льоду 12 хвилин, але відзначитися не зміг. "Урагани" перемогли "Вашингтон Кепіталс" з рахунком 3:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Понікаровський змінив "Королів" на "Кароліну" - ЗМІ

Минулого літа Понікаровський приєднався до "Кароліни" на правах вільного агента. До того виступав за "Лос-Анджелес Кінгс" — забив 5 шайб і віддав 10 результативних передач (всього набрав 15 очок). 

У регулярному чемпіонату НХЛ хокеїст провів 603 матчі, забив 128 шайб, набрав 296 очок і заробив 397 хвилин штрафу. Також на його рахунку 3 голи та 10 очок у 38 матчах плей-офф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понікаровський перейшов у "Лос-Анджелес"

"Ми вдячні Олексію за його важку роботу протягом того часу, який він провів у нашій команді. Ми бажаємо йому успіху у майбутньому", - говорить генеральний директор "Кароліни" Джим Рутерфорд.

"Нью-Джерсі Девілс" виступає у Східній конференції Атлантичного дивізіону. За всю історію команда тричі вигравала Кубок Стенлі. За дияволів виступають росіянин Ілля Ковальчук та литовець Дайнюс Зубрус.

Зараз ви читаєте новину «"Кароліна" обміняла Понікаровського у "Нью-Джерсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути