Ексклюзиви
четвер, 12 травня 2011 15:29

Карлуш Кейруш не захотів грати зі збірною України

Карлуш Кейруш не захотів грати зі збірною України

Інформація про те, що FIFA виключила зі свого календаря товариський матч між національними збірними України та Ірану, запланований на 2 вересня в Києві, не зовсім відповідає дійсності.

Про це "Чемпионат.ру" повідомив віце-президент Федерації футболу України Володимир Лашкул.

"Насправді національні федерації просто доводять до відома FIFA про дату, на яку вони домовилися з суперником про матч. Але скасувати зустріч Міжнародна федерація футболу не може", - сказав Лашкул.

"З Іраном переговори щодо товариського матчу справді велися, але не на 2 вересня, а на 1 червня. Всі питання з цього матчу були майже вирішені. Однак збірну Ірану очолив португалець Карлуш Кейруш (на фото), який відмовився від матчу з Україною. У зв'язку з цим у нас з'явилося вікно, яке ми заповнили грою Україна - Узбекистан.

Не залишиться збірна без матчу і 2 вересня. Що ж до Ірану, то з цієї збірною Україна зіграє трохи пізніше - в 2012 або 2013 році", - додав він.

Нагадаємо, що 1 червня Україна зіграє проти збірної Узбекистану в Києві на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського, 6 червня - проти французів у Донецьку на "Донбас-Арені". Шведів 10 серпня українці прийматимуть у Харкові на стадіоні "Металіст".

Зараз ви читаєте новину «Карлуш Кейруш не захотів грати зі збірною України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути