Ексклюзиви
вівторок, 10 травня 2011 18:10

Збірна Україна не домовилася з Іспанією про спаринг

Збірна Україна не домовилася з Іспанією про спаринг

Збірна України не змогла домовитися про спаринг з чинним Чемпіоном світу та Європи - командою Іспанії.

Як повідомив генеральний директор ПрАТ "Україна Футбол Інтернешнл" Олег Шкреба, при укладанні договорів на такі матчі українській стороні доводиться стикатися з безліччю питаннь.

"Питання укладання договорів і підбору спаринг-партнерів - це дуже складна і копітка робота. Для прикладу - переговори з французами ми почали 15 січня 2010 року. А контракт уклали щось близько місяця тому. Повірте, що диктувати якісь умови, особливо грандам, дуже непросто. Як правило, все це зводиться до серйозних фінансових побажаннь наших опонентів.

У нас була перспектива провести другого числа матч з Іспанією. Ми обговорили умови і... Скажу так - на сьогодні з комерційної точки зору реалізувати цей проект в Україні практично нереально. Якщо ми говоримо про нормальний бізнес-підхід", - розповів Шкреба.

Нагадаємо, що 1 червня Україна зіграє проти збірної Узбекистану в Києві на стадіоні Динамо імені Валерія Лобановського, 6 червня - проти французів у Донецьку на Донбас-Арені. Шведов 10 серпня українці візьмуть в Харкові на стадіоні Металіст.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Україна не домовилася з Іспанією про спаринг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути