пʼятниця, 18 червня 2010 09:58

Капітан збірної Франції не вірить в чудеса

Капітан збірної Франції не вірить в чудеса

Капітан збірної Франції Патріс Евра прокоментував поразку своєї команди від Мексики (0:2) у матчі другого туру ЧС-2010.

"Наприкінці першого тайму здалося, що мексиканці підсіли, але по ходу другої половини матчу, коли між нашими лініями стали з'являтися розриви, вони реалізували свої моменти і поставили нас у скрутне становище.

Чи вірю я, що результат матчу Мексика - Уругвай дозволить Франції у разі перемоги над ПАР вийти з групи? Я не вірю в чудеса. Проте, в останньому матчі ми повинні зіграти за свою країну. Повинні показати, що ми - команда, що Франція - велика футбольна держава", - наводить слова футболіста Lequipe.

Безвиграшна серія французів на великих турнірах досягла шести матчів. У фіналі чемпіонату світу-2006 вони зіграли внічию з Італією (1:1), на мундіалі-2010 завершили внічию зустріч з Уругваєм (0:0) і поступилися Мексиці (0:2).

На чемпіонаті Європи-2008 вони зіграли внічию з Румунією (0:0), поступилися Голландії (1:4) та Італії (0:2). Керував командою у всіх зустрічах Раймон Доменек.

Рекорд збірної Франції за кількістю матчів на великих змаганнях без перемог становить сім матчів і був встановлений в період з 1960 по 1978 рік.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Капітан збірної Франції не вірить в чудеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути