Ексклюзиви
четвер, 14 грудня 2006 19:25

Капітан "Ліверпуля" схвалив продаж клуба арабам

Капітан англійського "Ліверпуля" Стівен Джеррард, 26 років, підтримав ідею продажу клуба арабському шейхові Мохаммеду бін Рашиду Аль-Мактуну, повідомляє Лєнта.ру. Очолювана ним група компаній Dubai International Capital (DIC) продовжує вести переговори про покупку "Ліверпуля", причому сума передбачуваних інвестицій зросла до 450 млн. фунтів стерлінгів (885 млн. доларів).

Після суботнього матчу чемпіонату Англії проти "Фулхема" (4:0) Джеррард зустрівся з виконавчим директором DIC Саміром Аль-Ансарі, який у разі успішного закінчення переговорів, швидше за все, очолить раду директорів "Ліверпуля".

- Мені вдалося зустрітися з людьми, які збираються купити наш клуб, - розповів Джеррард. - Вони переконали мене і решту гравців, що команда знаходитиметься в надійних руках і її чекає світле майбутнє. Раніше я читав в пресі те ж саме, що читали уболівальники, але після цієї зустрічі я настроєний ще оптимістичніше.


Зараз ви читаєте новину «Капітан "Ліверпуля" схвалив продаж клуба арабам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути