четвер, 31 січня 2008 16:10

Капелло не взяв Бекхема на товариський матч з Швейцарією

Наставник збірної Англії з футболу Фабіо Капелло не включив Девіда Бекхема до складу команди на товариський матч з Швейцарією, тим самим відстрочивши ювілейну, 100-у гру Бекхема в національній команді.

Хоча знаменитого 32-річного півзахисника не опинилося в розширеному списку учасників матчу, який заплановано на 6 лютого, рішення Капелло не означає, що двері в збірну для Бекхема при ньому закриті. Разом з тим, свого часу, італійський фахівець усував Девіда від матчів, коли між ними трапився конфлікт в мадридському "Реалі"

Раніше Капелло виявляв побоювання з приводу фізичної форми Бекхема, який грає за "Лос-Анджелес Гелексі" в чемпіонаті американської ліги, де зараз перерва. Втім, Девід з січня тренується з лондонським "Арсеналом" і буквально днями заявив:

- Я знаходжуся в настільки хорошій формі, наскільки це можливо. Готовий зіграти за збірну проти швейцарців.

Капелло офіційно обнародує імена гравців залучених до підготовки до матчу з Швейцарією сьогодні, 31 січня. Для італійського фахівця це буде перша гра на посаді наставника збірної Англії.

Бекхем може стати п"ятим футболістом в історії, який відіграв за збірну Англії 100 матчів. На даний момент цим похвалитися можуть тільки Бобі Чарльтон, Пітер Шилтон, Бобі Мур і Біллі Райт.

"Евроспорт" 
Зараз ви читаєте новину «Капелло не взяв Бекхема на товариський матч з Швейцарією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути