вівторок, 21 жовтня 2008 16:53

Кальзаге набридло боксувати: бій з Джонсом буде для нього останнім

Екс-чемпіон WBO/IBF/WBC/WBA в другій середній вазі британець ДжоКальзаге (45-0-0, 32 До) збирається завершити кар"єру після бою з Роєм Джонсом-молодшим, який відбудеться 8 листопада. Його батько, 59-річний тренер Енцо Кальзаге також заявив, що теж може піти з боксу після цього поєдинку, та навіть закрити свій тренувальний зал в Уельсі.

"Треба любити те, чим займаєшся. А я щодня думаю про прощання з боксом, тому що я більше не люблю його. Можливо, це відбулося через те, що я вже досяг в боксі всього і виграв все, що тільки можна виграти. Можливо, через мінливість боксерської політики. Але зараз мені доводиться кожен ранок примушувати себе отримувати задоволення від того, чим займаюся. Я не готовий до кінця, але я більше не можу це терпіти. Шкода, що я переживаю такі почуття після всього, що зробив для боксу", - наводить слова Кальзаге газета The Sun.

Зараз ви читаєте новину «Кальзаге набридло боксувати: бій з Джонсом буде для нього останнім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути