вівторок, 22 березня 2011 09:37

Калитвинцев викликав на матч з Італією захисника "Дніпра"

Калитвинцев викликав на матч з Італією захисника "Дніпра"

Головний тренер національної збірної України Юрій Калитвинцев викликав на тренувальний збір до матчу з італійцями захисника дніпропетровського "Дніпра" Віталія Мандзюка, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

У поєдинках 20-го туру чемпіонату Україна ціла група гравців національної команди отримала пошкодження - медичний штаб збірної з'ясовує фізичний стан футболістів і їх здатність готуватися до спарингу проти "Скуадри Адзурри". У зв'язку з тим, що поки невідома складність ушкоджень, вирішено запросити до табору головної команди Мандзюка. Він неодноразово отримував виклик до збірної минулого року, зігравши в чотирьох матчах національної команди.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в матчі зі збірною Італії не зіграє Артем Мілевський (перелом руки), Олександр Кучер (травма коліна) та під питанням участь Дмитра Чигринського.

Матч Україна - Італія відбудеться 29 березня в Києві на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського. Початок - о 21:45, пряма трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «Калитвинцев викликав на матч з Італією захисника "Дніпра"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути