вівторок, 19 грудня 2006 15:44

Калитвинцев став тренером "Динамо"

У тренерському штабі київського "Динамо" - розширення. Тепер Анатолію Дем"яненку, окрім Валерія Зуєва, Олега Лужного та Михайла Михайлова, допомагатиме колишній капітан команди Юрій Калитвинцев, 38 років.

Будучи асистентом Дем"яненка, Калитвинцев також відповідатиме за підготовку "дублю" динамівської команди і до травня вестиме юнацьку збірну України (вік гравців до 17-ти років), яка бореться за вихід до фінальної частини чемпіонату Європи.

Калитвинцев - уродженець російського "Волгограду". Грав ще у чемпіонаті СРСР за місцевий "Ротор". Потім виступав за московське "Динамо" та "Локомотив" з Нижнього Новгорода.

До "Динамо" перебрався взимку 1995-го і через шість місяців став капітаном команди та збірної України. Найкращий футболіст України -1995.

У 1998-му поїхав до турецького "Трабзонспора". Тренерську кар"єру розпочав у 2001-му році, прийнявши "Закарпаття" і вивівши ужгородців до вищої ліги.

Закінчив Інститут журналістики.

Зараз ви читаєте новину «Калитвинцев став тренером "Динамо" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути