субота, 19 січня 2013 17:28

Калитвинцев очолив "Волгу" - офіційно

Калитвинцев очолив "Волгу" - офіційно
Калитвинцев підписав з "Волгою" угоду на два з половиною роки ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Сьогодні стало відоме ім'я нового наставника нижегородської "Волги". Ним став відомий у минулому футболіст, а нині тренер Юрій Калитвинцев.

Про призначення Юрія Калитвинцева на нову посаду у своєму мікроблозі в "Твіттері" повідомив заступник губернатора Нижегородської області, голова правління футбольного клубу "Волга" Дмитро Сватковський.

"Новим головним тренером ФК "Волга" став Юрій Калитвинцев. Думаю, що він зможе надати новий імпульс у розвитку команди. Юрій Миколайович - талановитий, молодий спеціаліст, який вже має багатий досвід тренерської роботи на міжнародному рівні. Упевнений, вболівальники підтримають нового головного тренера , який зберіг про себе добру пам'ять в якості гравця нижегородського "Локомотива". Бажаю йому успіху на новій посаді!", - заявив Дмитро Сватковський.

В інтерв'ю офіційному сайту клубу голова правління зазначив, що фахівець укладе контракт з нижегородським клубом на два з половиною роки і приєднається до "Волги" у найближчі дні на зборі, який проходить у турецькому Белеку.

"Юрій Миколайович очолював юнацьку збірну України, з якою виграв Євро-2009, працював у тренерському штабі головної збірної України на Євро-2012. Однак багато нижньогородців знають Юрія Калитвинцева як гравця нижегородського "Локомотива", кольори якого він успішно захищав у дев'яності роки, - креативного і яскравого футболіста, справжнього лідера колективу. Приємно, що він повернувся на не чужу йому нижегородську землю в новій якості. Хочу побажати Юрію Миколайовичу проявити у "Волзі" у повній мірі свій багатий ігровий досвід і тренерську майстерність. В свою чергу, з боку клубу буде зроблено все можливе для ефективної роботи Юрія Миколайовича", - заявив Дмитро Сватковський.

У свій час Калитвинцев грав за волгоградський "Ротор", московське "Динамо", нижегородський "Локомотив", київське "Динамо", турецький "Трабзонспор".

Юрій Миколайович на клубному рівні очолював "Закарпаття" з Ужгорода і дубль київського "Динамо", а також працював зі збірними командами. Зокрема, в 2009 році виграв чемпіонат Європи з юнацькою збірною України. Також працював виконуючим обов'язки головного тренера національної збірної цієї країни, а з квітня 2011 року по липень 2012-го був помічником Олега Блохіна у тренерському штабі української команди.

Зараз ви читаєте новину «Калитвинцев очолив "Волгу" - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути