середа, 06 серпня 2008 15:14

Калиниченко на прощання побажав "Спартаку" перемогти "Динамо"

Дворазовий чемпіон Росії, володар Кубка Росії Максим Калиниченко переходить до дніпропетровського "Дніпра".

"Вісім з половиною років, проведених в "Спартаку", назавжди залишаться в моєму серці, - сказав Калиниченко офіційному сайту клубу. - Це найяскравіші роки в моєму футбольному житті. Зі "Спартаком" я пережив різні моменти: і щасливі, і сумні, тому зріднився з ним. Але життя проходить і диктує нові умови."

"Найголовніше, що віддані прихильники червоно-білих нікуди не переходять і залишаються основною цінністю "Спартака": його минулим, сьогоденням і майбутнім. Хочу висловити вболівальникам величезну подяку за теплу щиру підтримку, яку я відчував всі ці роки. Заради них і варто було грати у футбол. Незважаючи на труднощі, закликаю вболівальників не кидати "Спартак" і активно підтримувати команду".

"Обов"язково стежитиму за виступами "Спартака" і бажаю команді перемоги над київським "Динамо" в Лізі чемпіонів. Що стосується партнерів, обов"язково знайду час і місце, щоб по-людськи попрощатися з друзями і близькими мені людьми".

Генеральний директор клубу Сергій Шавло подякував Максиму за роки, проведені в команді, побажав йому успіхів на новому місці і подарував пам"ятні сувеніри з символікою "Спартака".

Трансферний лист Калиниченко буде висланий на Україну найближчим часом, повідомляє офіційний сайт "Спартака".

Зараз ви читаєте новину «Калиниченко на прощання побажав "Спартаку" перемогти "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути