понеділок, 21 травня 2007 19:29

Каладзе мріє зіграти у фіналі Ліги чемпіонів

 

Колишній гравець київського "Динамо", а нині італійського "Мілана" Кахабер Каладзе, 29 років, заявив, що не здивується, якщо його друг Андрій Шевченко цього літа залишить "Челсі".

Правда, не далі як вчора, 20 травня, виконавчий директор "синіх" Пітер Кеньон заявив, що Шеву клуб продавати не буде, та і сам Андрій не раз заявляв, що має намір все ж таки завоювати Англію. Проте, у Кахи, який регулярно спілкується з Шевченком, склалося враження, що він може піти.

- Щоб у гравця все добре склалося в новому клубі, йому потрібна допомога своїх товаришів по команді, але мені не здається, що в "Челсі" хтось взагалі допомагав Шеве, - сказав Каладзе.

- Ми з Андрієм продовжуємо дружити, часто передзвонюємося і розмовляємо, і йому зовсім не подобається, як склався для нього цей рік. Я не знаю, що він робитиме цього літа, але не думаю, що йому самому дуже хочеться залишитися в "Челсі" після такого сезону і такого відношення тренера до нього, - сказав Каха Каладзе.

Каладзе також розповів, що в 2005 сам міг би опинитися на "Стемфорд Брідж", проте керівництво "Мілана" вирішило не продавати грузинського захисника.

- Я говорив з представниками "Челсі" у 2005 році, і дійсно хотів перейти в цю команду, - Але тоді у мене залишався ще один рік за контрактом з "Міланом", і керівництво не захотіло відпускати мене. Тепер я, звичайно, тільки радий, що залишився тут, оскільки багато що змінилося для мене і у мене є шанс зіграти у фіналі Ліги чемпіонів, - резюмував грузинський захисник.

Зараз ви читаєте новину «Каладзе мріє зіграти у фіналі Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути