Ексклюзиви
четвер, 10 вересня 2009 10:14

Каладзе і Хацкевич повертаються до Києва

Каладзе і Хацкевич повертаються до Києва

Каха Каладзе після кошмарного відбіркового матчу Італія - Грузія (нагадаємо, що гравець "Мілана" забив два голи в свої ворота) відправився до Києва. За деякими даними, в українську столицю Каладзе навідався у справах, а також, щоб відвідати свого давнього друга Андрія Шевченка, з яким вони декілька років виступали пліч-о-пліч, - спочатку в "Динамо", а потім і в "Мілані".

Але пройшла чутка, що Каха також обговорив з керівництвом динамівця можливість свого повернення. Чи то приклад Шеви надихнув, чи то Леонардо не дуже-то розраховує в майбутньому на грузинського легіонера. У будь-якому випадку якщо інформація про можливе повернення Кахи вірна, то трапиться це не раніше наступного літа. Нагадаємо, що Каладзе включений в заявку "Мілана" на поточний розіграш Ліги чемпіонів, а значить, динамівцям він вже не помічник.

Правда, судячи з усього, не дуже сподіваються на Каху і в "Мілані", адже після невдачі в матчі за збірну на Апеннінах з"явилися образливі статті в його адресу.

Тим часом, один з найкращих півзахисників київського "Динамо" кінця 90-х білорус Олександр Хацкевич, який останнім часом працював тренером у себе на батьківщині, повертається до Києва. Про це сам Олександр заявив українським журналістам напередодні поєдинку національних збірних двох країн. "Ось, закінчую справи в Мінську і через тиждень переїжджаю до Києва. Назавжди", - розповів Хацкевич.

Останнім часом гравці зоряного "Динамо" повертаються в столицю України. Так, в Києві вже міцно осів Сергій Ребров. Поки в столиці країни Андрій Гусін. Повернувся в рідне місто і Андрій Шевченко.

Динамо Київ від Шурика, Про-футбол

Зараз ви читаєте новину «Каладзе і Хацкевич повертаються до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути