вівторок, 18 грудня 2007 09:04

Кака став кращим футболістом року за версією ФІФА

Кака став кращим футболістом року за версією ФІФА
Атакуючий півзахисник збірної Бразилії і італійського "Мілана" Кака визнаний кращим футболістом 2007 року за версією ФІФА. Увечері 17 грудня бразилець отримав "Діамантовий м"яч" на урочистій церемонії в Цюріху. Конкурентами Кака були португалець Кріштіану Роналду і аргентинець Ліонель Мессі.

У 2007 році Кака допоміг "Мілану" виграти Лігу чемпіонів, ставши кращим бомбардиром (10 голів) і кращим гравцем турніру. У серпні італійський клуб завоював Суперкубок Європи, а 16 грудня виграв клубний чемпіонат світу. У фіналі "Мілан" переміг "Бока Хуніорс" (4:2), а Кака забив переможний гол.

Друге місце за підсумками опиту ФІФА зайняв форвард збірної Аргентини і "Барселоны"Ліонель Мессі а третє - атакуючий півзахисник збірної Португалії і "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду. ФІФА визначає кращого гравця світу, опитуючи головних тренерів і капітанів національних команд всіх країн, що входять в цю організацію.

Кращою футболісткою 2007 року була визнана бразільянка Марта Спеціальний приз президента ФІФА отримав триразовий чемпіон світу Пеле, а приз за чесну гру (Fair Play) - іспанський клуб "Барселона", інформує www.lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Кака став кращим футболістом року за версією ФІФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути