четвер, 23 вересня 2010 16:50

Кака заспівав з дружиною дуетом (ВІДЕО)

Кака заспівав з дружиною дуетом (ВІДЕО)
В Інтернеті поширюється відео, в якому гравець мадридського "Реала" і збірної Бразилії Кака співає пісню разом зі своєю дружиною, Каролін Селісо.

Пісня, виконана сімейною парою, є частиною дебютного альбому дружини бразильського півзахисника. Кака сам написав цю композицію і подарував її своїй дружині прямо в день весілля, під час церковної церемонії в 2005 році.

Хавбек мадридського клубу в даний час відновлюється після операції на коліні, яку переніс у серпні. Тому бразилець поки не зміг взяти участь у чемпіонаті Іспанії з футболу, що нещодавно почався. За словами лікаря футболіста, Кака вибув зі строю на 2-3 місяці.

Кака - один з видатних футболістів сучасності, чемпіон світу 2002 року. У 2007 році він отримав "Золотий м"яч" як кращий футболіст Європи і "Діамантовий м"яч" як кращий гравець світу за версією ФІФА. Прізвисько "Кака" - зменшувальне від Рікардо.

Професійний дебют Кака відбувся в 2001 році, тоді 18-річний півзахисник вийшов на поле у складі бразильського "Сан-Паулу".

За мадридський "Реал" бразилець виступає з 2009 року, в сезоні 2009-2010 зіграв за Королівський клуб 25 матчів і забив 8 м"ячів.

За матеріалами donbass.ua

Зараз ви читаєте новину «Кака заспівав з дружиною дуетом (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути