пʼятниця, 12 червня 2009 09:32

Кака міг грати за київське "Динамо"

Кака міг грати за київське "Динамо"

Говорять, свого часу селекція київського "Динамо" забракувала одного бразильського хлопчину з "Сан-Паулу", мотивувавши це тим, що той "не вписується в тактичну концепцію команди". Простіше кажучи - слабенький.

Було це чи ні, навряд чи ми вже дізнаємося правду. Але юний талант з оригінальним для слов"янського вуха прізвиськом Кака опинився не в Києві, а в рядах "Мілана", де через роки став найкращим гравцем планети і другим найдорожчим виконавцем в історії футболу.

Адже міг стати і першим. Здавалося, що ось-ось за Кака будуть сплачені фантастичні 100 мільйонів фунтів (близько 120 мільйонів євро). Це могло трапитися взимку, коли до влади в англійському "Манчестер Сіті" прийшли араби з бездонними кишенями і почали розкидатися нафтодоларами наліво і направо, підсилюючи команду мегазірками.

Тоді перехід бразильця на Туманний Альбіон здавалося справою майже вирішеною, але... Представники "Мілана" на людях говорили, що їхній лідер не продається ні за які бариші, а сам Кака завіряв, мов, його серце належить "россонері" і він хоче тут завершити кар"єру. А на трансфер погодиться тільки в тому випадку, якщо боси клубу самі захочуть його продати.

За матеріалами Турнір, газета "Команда"

Зараз ви читаєте новину «Кака міг грати за київське "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути