неділя, 13 травня 2007 15:56

Кака хоче, щоб Шевченко повернувся до "Мілану"

 

Півзахисник "Мілана" Кака, 25 років, підтримує перспективу повернення Андрія Шевченка в стан фіналіста нинішньої Ліги чемпіонів, інформує www.sport.com.ua.


- Якщо президент вирішить повернути Шевченко, я буду тільки радий. Я не говоритиму, що Андрій зробив неправильний вибір, перейшовши в "Челсі", тому що в найближчі декілька років, можливо, він виграє з цим клубом все, що тільки можна. Але йому не повезло в тому, що в Афінах йому доведеться сидіти на трибунах і вболівати за своїх друзів та колишніх товаришів по команді. Мені шкода його, тому що він мій друг і великий чемпіон, - сказав Кака.

Також Кака вітає можливий перехід в "червоно-чорну" команду зірки "Барселоны" Роналдіньо.

- Він прекрасний гравець і не секрет, що ми хочемо його купити. Було б чудово, якби Роналдіньо опинився в "Мілані". Він один з кращих гравців в світі. Його перехід буде позитивним і для клубу, і для мене особисто, - зазначив бразилець.

Зате чутки про свій власний перехід в "Реал" Кака рішуче спростував.

- Я вже тисячу разів говорив, що у мене контракт з "Міланом" до 2011 року і я не збираюся його розривати. І після літніх канікул, якщо тільки не виникнуть якісь екстраординарні обставини, я буду гравцем "Мілана". Тільки керівництво клубу може ухвалити рішення про мій продаж, тому, якщо вони не захочуть мене вигнати, я залишуся в "Мілані". Мені тут подобається, як і моїй сім"ї. Крім того, тут у мене є можливість багато чому навчитися, - зазначив Кака.

Зараз ви читаєте новину «Кака хоче, щоб Шевченко повернувся до "Мілану"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути