четвер, 04 жовтня 2018 22:32

Як "Ворскла" втратила очки зі "Спортингом" - відео

Як "Ворскла" втратила очки зі "Спортингом" - відео
Гол Кулача не допоміг "Ворсклі" зачепитися за очки зі "Спортингом". Фото: 0532.ua

У 2 турі групового раунду Ліги Європи "Ворскла" в рідних стінах поступилася "Спортингу" - 1:2.

Суперники мали проблеми зі складом: матч у Полтаві пропустив найкращий бомбардир "Спортинга" двох попередніх сезонів Бас Дост, також не зіграють екс-захисник "Барселони" Жеремі Матьє та гравець збірної Аргентини Родріго Баталья, як і юний голкіпер Луїс Максиміано.

Полтавцям не допоміг травмований Олександр Кобахідзе, який пошкодив плече і вибув до кінця року. Місце грузинського легіонера на правому фланзі півзахисту посів Олександр Скляр, який є номінальним центральним хавбеком.

Попереду наставник полтавців василь Сачко вирішив зіграти з двома форвардами - Юрієм Коломйцем і Владиславом Кулачем. Останній забив швидкий м'яч і подарував господарям надію на позитивний результат.

Після забитого голу підопічні Василя Сачка сконцентрувалися на захисті своїх воріт, намагаючись завадити португальцям себе засмутити. До перерви у футболістів "спортинга" майже нічого не виходили. У другому таймі лісабонці посилили тиск на ворота українців і моменти стали виникати один за одним.

Добре діяв голкіпер Богдан Шуст, який врятував свою команду після ударів капітана гостей Нані і Монтеро.

Усе вирішилося на останніх хвилинах: спочатку Монтеро скористався невдалими діями бразильця Артура і Володира Чеснакова і зрівняв рахунок, а Кабрал, який вийшов на заміну, зробив рахунок 2:1 на користь своєї команди. Другий гол португальці забили після того, як полтавці великими силами пішли вперед і пропустили швидку контратаку суперника.

"Ворскла" - "Спортинг" 1:2

Голи: Кулач, 10 - Монтеро, 90, Кабрал, 90+3

"Ворскла": Шуст, Пердута, Даллку, Артур, Чеснаков, Шарпар, Скляр, Кравченко (Габелок, 84), Ребенок, Коломоєць, Кулач (Сергійчук, 62)

"Спортинг": Сален, Коатес, Гаспар, Джефферсон, Анде Пінту, Нані, Бруну Фернандеш, Мане (Монтеро, 58), Петрович (Кабрал, 70), Акунья, Діабі (Рафінья, 70)

Попередження: Артур, 8 - Акунья, 73

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ворскла" - "Спортинг" 1:2. Полтавці поступилися на останніх хвилинах

"Спортинг" сім разів мірявся силами з українськими командами і не зазнав жодної поразки - лісабонці здобули шість перемог і одного разу зіграли внічию.

Зараз ви читаєте новину «Як "Ворскла" втратила очки зі "Спортингом" - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути