Ексклюзиви
пʼятниця, 16 березня 2018 14:31

Як Шевченко з Белькевичем у карти грав

Як Шевченко з Белькевичем у карти грав
Легендарні футболісти київського "Динамо": Белькевич, Шевченко, Шовковський і Гусін. Фотоархів

З'явились рідкісні відеокадри, де в літаку Шевченко, Белькевич і Ребров грають в карти. Хацкевич спав, а Гусін і Косовський бажали перемоги Шевченкові в ігровому протистоянні.

Футболісти летять у Мілан, де мають зустрітися із однойменною командою. В тому товариському матчі кияни здобули мінімальну перемогу. За півроку Андрій Шевченко став гравцем італійського клубу.

Команда 1999-го була сильною і дарувала українським вболівальникам якісний футбол, цікаві гольові моменти і результативні зустрічі із противниками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лобановський сміявся, коли почув про навантаження Шевченка в "Мілані"

Андрій Шевченко виступав за "Мілан" з 1999 по 2006, а також в 2008-2009 роках. У складі "россонері" провів 226 матчів, забивши 127 м'ячів. У складі "Мілана" ставав чемпіоном Італії (2004), володарем Кубка (2003) і Суперкубка країни (2004), Суперкубка УЄФА (2003). У фіналі Ліги чемпіонів сезону 2002/2003 в серії пенальті забив вирішальний м'яч у ворота "Ювентуса", принісши перемогу своїй команді. 2004-го став володарем "Золотого м'яча" найкращого футболіста Європи. Після закінчення кар'єри футболіста почав працювати тренером.

Зараз ви читаєте новину «Як Шевченко з Белькевичем у карти грав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути