четвер, 29 жовтня 2020 06:11

Як "Динамо" дозволило відігратися "Ференцварошу"

Як "Динамо" дозволило відігратися "Ференцварошу"
"Динамо" вело з перевагою в два м'ячі. Фото Рейтер

У другому турі групового етапу Ліги чемпіонів "Динамо" на виїзді втратило перемогу над "Ференцварошем" - 2:2. Повідомляє "Трибуна".

Ні Мірча Луческу, ні Сергій Ребров не здивували стартовими складами - вийшли найсильніші з тих, хто здоровий. Для Дениса Бойко цей матч став дебютним у групі ЛЧ, а для Дениса Попова - першим в старті команди в цьому турнірі

У першому таймі забивало тільки "Динамо". Спочатку Ігор Харатін зіграв рукою у власному штрафному і Циганков впевнено реалізував пенальті - 0:1.

А в кінцівці тайму вдалася контратака за участю Буяльського і Де Пени. Уругваєць посилав м'яч вже у порожні ворота - 0:2.

У другому таймі вийшов вже зовсім інший "Ференцварош", який почав створювати моменти біля воріт Бойка. Один з них закінчився точною передачею Зубкова на Нгуена, який красиво поклав м'яч у дальній кут - 1:2.

На останніх хвилинах матчу "Динамо" залишилося в меншості - другу жовту картку отримав Сидорчук. Який тепер ще і пропустить матч проти "Барселони" на наступному тижні.

І в меншості "Динамо" не втримало свою перемогу. Не встежили за м'ячем у власному штрафному і Болі заштовхав його у ворота - 2:2.

"Динамо" навіть могло програти, але вже на останніх секундах Бойко потягнув важкий удар Зубкова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" безглуздо втратило перемогу над "Ференцварошем"

Ця нічия залишає відкритою інтригу в боротьбі за єврокубкову весну - і у "Динамо", і у "Ференцвароша" попереду будуть ще матчі проти грандів і очна зустріч в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Як "Динамо" дозволило відігратися "Ференцварошу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути