Ексклюзиви
четвер, 17 травня 2018 00:04

Як "Атлетико" розгромив "Марсель" і виграв Лігу Європи - відео

Фінал Ліги Європи, який відбувся у французькому Ліоні, між "Марселем" та "Атлетико" вийшов доволі прогнозованим.

Мадридці, які вважалися явними фаворитами, мали проблеми лише на початку, коли найяскравіша зірка французів Пайє вивів віч-на-віч з голкіпером Жермена, проте той не скористався своїм шансом.

Після того, як через півгодини гри зі сльозами на очах поле залишив Пайє, інтрига в матчі була майже вбита. На той час "Марсель" уже поступався в рахунку: після помилки Замбо-Ангісса партнер віддав у дотик на Грізманна, який вийшов на "побачення" з воротарем і вивів іспанців уперед.

У дебюті другого тайму "Атлетико" зміцнив свої позиції: Коке зовнішньою стороною стопи кинув у прорив Грізманна, який майстерно перкинув голкіпера Манданда і подвоїв перевагу мадридців.

За хвилину до кінця основного часу "Атлетико" втік у швидку контратаку: Коста відпасував на Коке, який знайшов у штрафному Габі і той зробив рахунок непристойним.

 

За весь матч "Марсель" створив один по-справжньому гольовий епізод: на 81-й хвилині після подачі з правого флангу Мітроглу чудово пробив у дальній кут - м'яч від стійки зрадницьки вилетів у поле.

Поєдинок обслужила бригада арбітрів з Нідерландів на чолі з Бйорном Кюйперсом, який бездогано впорався зі своїми обов'язками, нехай і не було справді суперечливих моментів.

Дивіться відео голів:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Марсель" - "Атлетико" 0:3. Іспанці здобули 7 євротрофей в історії

Мадридський клуб здобув третю перемогу в Лізі Європи (загалом 7 на міжнародній арені).

Зараз ви читаєте новину «Як "Атлетико" розгромив "Марсель" і виграв Лігу Європи - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути