четвер, 04 квітня 2019 14:40

Йоганнес Бйо вибачився за свої слова

Йоганнес Бйо вибачився за свої слова
Дмитро Підручний виграв перше золото в кар'єрі

Український біатлоніст Дмитро Підручний повідомив, що Йоганнес Бйо вибачився перед ним за свої слова після програшу українцеві в гонці переслідування на чемпіонаті світу в Естерсунді. Тоді Бйо сказав, що не розуміє, як можна програти на чемпіонаті світу українцеві. Про це пише "Трибуна"

"Я спілкувався з ним вже після закриття сезону. У нас не було ніяких проблем і ми нормально поговорили. Цю тему також дуже поверхово торкалися. Було організовано вечірку, де ми з Йоганнесом мали можливість поговорити тет-а-тет.

Я розумію його - в той момент в останньої стрільби він був беззаперечним лідером і не міг подумати, що українець, який ніколи нічого не вигравав, може його перемогти. Розумію, що це було для нього шоком. Це трохи вдарило по амбіціях і планах Йоганнеса - він прагнув забрати золото. Я не засуджую Бйо за ці слова. Бути таким великим спортсменом, як він, досить важко.

Він певною мірою вибачився і побажав мені успіхів у спорті. Також Бйо говорив, що сподівається на певний поштовх в українському біатлоні після моєї перемоги і поява інших чемпіонів з нашої країни", - сказав Підручний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець став чемпіоном світу з біатлону + відео

На чемпіонаті світу в Естерсунді Дмитро Підручний виграв гонку переслідування

Зараз ви читаєте новину «Йоганнес Бйо вибачився за свої слова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути