Ексклюзиви
пʼятниця, 04 листопада 2011 15:22

Йоахім Льов назвав склад на гру з Україною

Йоахім Льов назвав склад на гру з Україною

Головний тренер національної збірної Німеччини Йоахім Льов оприлюднив список гравців команди, які готуватимуться до найближчих товариських матчів проти команд України (11 листопада в Києві) та Нідерландів (15 листопада в Гамбурзі).

Як розповів тренер "Бундестім" в коментарі офіційному сайту Німецького футбольного Союзу, окрім травмованого Бастіана Швайнштайгера у грі проти збірної Блохіна він дасть відпочити капітану Філіпу Ламу та основному голкіперу Мануелю Нойєру.

"Я розмовляв с Ламом по телефону і ми вирішили, що він отримає відпочинок, оскільки практично у всіх матчах сезону він грає по 90 хвилин. Що стосується Нойєра, то він абсолютно точно займе місце в воротах у матчі з Нідерландами", – відзначив Йоахім Льов.

Воротарі: Нойєр ("Баварія"), Візе ("Вердер"), Цілер ("Ганновер").

Захисники: Аого ("Гамбург"), Бадштубер, Боатенг (обидва – "Баварія"), Хеведес ("Шальке"), Хуммельс, Шмельцер (обидва – "Боруссія" Дортмунд), Мертезакер ("Арсенал" Лондон), Треш ("Вольфсбург").

Півзахисники: Бендер, Рольфес, Шюррле (усі – "Байєр"), Гетце ("Боруссія" Дортмунд), Хедіра, Езіл (обидва – "Реал"), Кроос, Мюллер (обидва – "Баварія"), Подольскі ("Кельн") Ройс ("Боруссія" Менхенгладбах).

Нападники: Гомес ("Баварія"), Клозе ("Лаціо"), Какау ("Штуттгарт").

Зараз ви читаєте новину «Йоахім Льов назвав склад на гру з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути