Ексклюзиви
середа, 16 січня 2008 11:55

Іванович став гравцем "Челсі" за $ 19 мільйонів

Лондонський "Челсі" зробив друге придбання у 2008 році, викупивши контракт сербського захисника Браніслава Івановича у московського "Локомотива" за $ 19 млн.

"Челсі" підтверджує, що всі умови переходу гравця з "Локомотива" виконані. Заявка на дозвіл на роботу також була задоволена", - мовиться в заяві "Челси". Минулого тижня аристократи за $ 32 млн. придбали французького нападника Ніколя Анелька.

Кар"єра Івановича почалася в юнацькій академії Аїка з міста Бачка-Топола, після чого універсальний захисник протягом трьох сезонів захищав кольори ОФК. У червні 2005 року Іванович отримав виклик в головну збірну Сербії на товариський матч з командою Італії. Влітку наступного року захисника запрошували "Црвена Звезда" і "Партизан", проте сам футболіст вважав за краще спробувати сили в московському "Локомотиві".

Славолюб Муслін, який у той час очолював "залізничників",  назвав Івановича "кращим молодим захисником Європи" і не помилився - той швидко перетворився на одного з кращих у російській прем"єр-лізі. Здатний зіграти як в центрі, так і на правому фланзі оборони Іванович допоміг "Локо" узяти Кубок Росії-2007, також зігравши в 26 зустрічах внутрішньої першості минулого сезону.

Іванович зможе допомогти "Челсі" в поєдинках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА проти "Олімпіакоса", якщо буде включений в заявку "синіх".

Джерело: "Еврофутбол.ру"
Зараз ви читаєте новину «Іванович став гравцем "Челсі" за $ 19 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути