пʼятниця, 11 лютого 2011 17:46

Італійський футболіст намагався змусити арбітра проковтнути свисток

Італійський футболіст намагався змусити арбітра проковтнути свисток

Італійський футболіст-любитель Андреа Бьондо отримав 20-місячну дискваліфікацію за спробу змусити арбітра проковтнути свисток. Про це повідомляє AFP. Бьондо став заштовхувати свисток до рота судді після того, як арбітр показав йому червону картку. Матч, в ході якого стався інцидент, відбувся 5 лютого 2011 року.

Під час гри команди "Альберета 72", за яку виступає Бьондо, зі "Санкатом", футболіст був вилучений з поля за образу судді. Однак замість того, щоб спокійно залишити поле, Бьондо схопив арбітра за голову і засунув свисток йому в рот, але не зміг змусити суддю проковтнути інструмент. Після того, як гравця все ж повели з поля, Бьондо продовжив ображати арбітра і погрожувати йому.

"Альберета" і "Санкат" виступають у так званій "третій категорії" - це десятий за значимістю дивізіон чемпіонату Італії, нижча з усіх аматорських ліг. Після 20 турів у своїй групі "Альберета" займає п'яте місце, а "Санкат" знаходиться на 10-й позиції.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Італійський футболіст намагався змусити арбітра проковтнути свисток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути