середа, 07 липня 2021 01:01

Італія вийшла в фінал Євро

Італія вийшла в фінал Євро
К'єза відкрив рахунок обвідним ударом. Фото: Reuters

Збірна Італії стала першим фіналістом Євро-2020. У півфіналі в Лондоні італійці переграли збірну Іспанії в серії пенальті – 4:2. Основний час закінчився внічию – 1:1.

Італійці не змогли повторити сценарій попередніх матчів. Іспанія від самого початку забрала м'яч і змусила підопічних Манчіні грати на контратаках. Перший тайм пройшов за повної переваги іспанців, але голів не було – 0:0.

У другій половині гри К'єза в своєму стилі зіграв на добиванні й красивим обвідним ударом відкрив рахунок – 1:0. Іспанія відігралася за 10 хв. до кінця зустрічі – Мората замкнув красиву комбінацію – 1:1.

У додатковий час італійці самі не грали й суперникам не давали. Вони дотягли до серії пенальті, де помилилися іспанці Ольмо й Мората. Італійці не реалізували один удар – 4:2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італія перемогла Іспанію в серії пенальті

В фіналі збірна Італії зіграє з переможцем пари Англія – Данія. Матч відбудеться завтра. Фінал - 11 липня на стадіоні "Вемблі" в Лондоні.

Зараз ви читаєте новину «Італія вийшла в фінал Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути