вівторок, 06 лютого 2007 17:37

Італія проти порожніх стадіонів

  Франческо Флакі
Франческо Флакі

Президент італійського "Удінезе" Франко Солдаті стурбований станом власників сезонних абонементів, якщо буде ухвалено рішення про проведення матчів Серії А за закритими дверима, повідомляє Футбол.ua.

- Для нас це може стати ударом. У нас є 14 тисяч власників сезонних абонементів. Хто їх захистить? Хто відшкодує їм збитки? Ми здивовані таким рішенням керівництва ліги, - говорить Солдаті.

Форвард "Сампдорії" Франческо Флакі, 31 рік, вважає, що гра за порожніх трибун не стане виходом з ситуації, яка склалася в італійському футболі.

- Я провів неділю в колі сім"ї, але в цій ситуації це не є ідеальним. Я сподіваюся, що найближчим часом відбудуться зміни, але не варто вдаватися до порожніх трибун в матчах, - говорить Флакі.

Флакі вважає, що ідеальним виходом буде перехід на англійську модель.
- Футбол не може існувати без глядачів. В цьому випадку - краще не грати зовсім. Ми повинні скопіювати англійську модель - їх політику, методи. У Англії люди ходять з сім"ями на футбол, а у нас ви кожного разу ризикуєте, коли приходите на стадіон, - додав Франческо.


Зараз ви читаєте новину «Італія проти порожніх стадіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути