Ексклюзиви
середа, 13 лютого 2008 13:20

Італія не втрачає надій прийняти Євро-2012 в себе

На думку італійських футбольних коментаторів, країна ще не втратила остаточно всі шанси прийняти у себе чемпіонат Європи 2012 року і серйозно замислюється про можливість оскаржити рішення виконавчого комітету Союзу європейських футбольних асоціацій.

Такі висновки спортивні оглядачі зробили в радіоефірі у зв"язку з заявою президента Федерації футболу Італії Джанкарло Абете. Він нагадав, зокрема, що для України і Польщі керівництво УЄФА встановило випробувальний термін - від чотирьох до шести місяців.

"Рішення про організацію турніру в Польщі і Україні було політичним, чиновники УЄФА хотіли розвивати "східний напрямок" в Європі", - підкреслив Абете.

Президент ФФІ сумнівається, що Польща і Україна зможуть довести свою спроможність провести Євро-2012, і вважає, що конкурс на країну-організатора буде відкритий знову. Зі слів Абете, термін 6 місяців був даний "щоб прискорити процес підготовки".

"Я сподіваюся, що Україна і Польща справляться зі всіма проблемами і гідно проведуть чемпіонат Європи. Якщо ж проблеми залишаться, ми готові запропонувати свою допомогу в його проведенні. У нас є плани з проведення Євро-2016, проте я закликаю вже зараз почати реконструкцію наших стадіонів", - таку заяву Абете процитували у низці італійських спортивних теле- і радіопрограм.

Нагадаємо, що недавно про свої претензії на чемпіонат Європи вже оголосила Шотландія.

В зв"язку з цим оглядачі згадують, як минулого року італійці були настільки впевнені в тому, що право на Євро-2012 у них в кишені, що навіть, на відміну від інших претендентів, не направили делегацію високого рівня, обмежившись групою спортивних чиновників.

Newsru.com
Зараз ви читаєте новину «Італія не втрачає надій прийняти Євро-2012 в себе ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути