пʼятниця, 30 березня 2012 16:39

Італійці придумають церемонії відкриття і закриття Євро-2012

Італійці придумають церемонії відкриття і закриття Євро-2012

За 70 днів до старту Євро-2012 УЄФА остаточно визначився із компанією, яка займатиметься постановкою церемоній відкриття та закриття чемпіонату. Як пише TMNews, честь стати партнером майбутнього турніру випала всесвітньо відомій компанії Filmmaster Events/Filmmaster Group, яка має багатий досвід в організації подібних заходів.

Зокрема, фахівці італійської івент-корпорації знайомі українським глядачам за шоу святкування 75-річчя донецького "Шахтаря", яке відбулося 14 травня 2011 року. Вони також неодноразово були постановниками урочистих церемоній на Олімпійських іграх, режисерами відкриття нового стадіону туринського "Ювентусу", Венеціанського карнавалу та ін.

Як повідомили Інформаційному центру "Україна-2012" у прес-службі УЄФА, тривалість церемоній відкриття і закриття ЧЄ буде короткою – 15 і 10 хвилин. Участь у них візьмуть 1600 волонтерів: 800 осіб 8 червня в Польщі на відкритті чемпіонату і 800 чоловік 1 липня в Україні на закритті. На закриття турніру обіцяють відразу після фінального свистка ще й 25-хвилинну церемонію вручення Кубка. "Робота вже кипить, але деталей розповісти я не можу, адже сценарій має триматися в таємниці. Проте запевняю, що церемонії справлять незабутнє враження", – прокоментував директор МОК "Євро-2012 Україна" Маркіян Лубківський.

Нагадаємо, кожен поєдинок європершості супроводжуватимуть 5-хвилинні церемонії відкриття, під час яких артисти і волонтери продемонструють здобутки кожного з приймаючих міст.

Зараз ви читаєте новину «Італійці придумають церемонії відкриття і закриття Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути