пʼятниця, 24 грудня 2010 10:47

Іспанський клуб двічі відмовив "Дніпру"

Іспанський клуб двічі відмовив "Дніпру"

Дніпропетровський "Дніпро" двічі звертався до керівництва іспанської "Альмерії" з приводу придбання аргентинського нападаючого Пабло П'ятті. Спочатку українці запропонували за 21-річного гравця 8 мільйонів євро, а, отримавши відмову, підвищили суму до 11-ти, але так і не змогли добитися бажаного.

Як повідомляє football.ua, президент "Альмерії" Альфонсо Гарсія заявив, що взимку команду не залишить ніхто з лідерів, а от влітку він готовий розглянути більшість прийнятних пропозицій.

П'ятті перебрався до Іспанії влітку 2008-го року з "Естудіантеса". З того часу за "Альмерію" він зіграв 82 матчі, забив 17 голів.

Раніше власник "Дніпра" Ігор Коломойський заявив, що тренеру виділяється достатньо коштів для купівлі нових футболістів.

"Я виділив стільки коштів, скільки вони зможуть освоїти. Але навіть, незважаючи на те, що в команду прийшов Рамос, чомусь іноземні футболісти поки не хочуть до нас переходити. Точніше не всі хочуть. Ми б хотіли бачити у своїй команді не тільки бразильців, але й англійців, іспанців, португальців", - сказав він."

Нагадаємо, 1 жовтня 2010 Хуанде Рамос уклав з "Дніпром" контракт на 4 роки.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Іспанський клуб двічі відмовив "Дніпру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути