субота, 11 квітня 2009 14:50

Ісинбаєва стрибатиме з кольоровими жердинами

Ісинбаєва стрибатиме з кольоровими жердинами

Дворазова олімпійська чемпіонка, 26-разова рекордсменка світу у стрибках з жердиною росіянка Олена Ісинбаєва в літньому сезоні почне виступу з ексклюзивними жердинами нового дизайну - з кольоровою обмоткою.

Про це повідомив особистий тренер спортсменки Віталій Петров.

"Влітку Олена стрибатиме з новими жердинами, які ми трохи протестували ще в зимовому сезоні, - говорить колишній тренер Сергія Бубки. - Жердини відрізняються від колишніх не тільки технічними характеристиками, але і кольором обмотки. Протягом найближчого тижня Олена вибере по каталогу, яке забарвлення їй подобається - біле, рожеве або ще якесь, ми зробимо замовлення, і незабаром жердини будуть готові. Я не заперечую. Вважаю, якщо Олена хоче зробити свій інвентар яскравішим, чому ні?

Влітку Олена стрибатиме з новими жердинами

Врешті-решт, це, напевно, чисто жіноче прагнення. На турнірі "Зірки жердини" в Донецьку цієї зими Олена вже спробувала стрибати з кольоровою жердиною, і це нітрохи не заважало їй і не відволікало. Головне, врешті-решт, не колір, а жорсткість та інші параметри. Моя позиція така: що б не мотивувало Олену на результат, все добре".

За матеріалами turnir.com.ua, allsportinfo.ru

Зараз ви читаєте новину «Ісинбаєва стрибатиме з кольоровими жердинами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути