середа, 12 листопада 2008 14:58

Ірландська мафія помилково розстріляла регбіста

В ірландському місті Лімерик капітан одного з найпрестижніших в країні клубів регбі Шейн Джогеган став жертвою нарковійни помилково. Вбивство 28-річного спортсмена стало першим номером порядку денного влади Лімерика.

У капітана команди "Garryowen" вистрілили дев"ять разів з напівавтоматичного дев"ятиміліметрового пістолета Глок, коли він намагався втекти від кілера. Три кулі потрапили у верхню частину тіла і одна - в голову. Спортсмен став жертвою через те. що вбивця прийняв його за іншу людину. Недалеко був знайдений підпалений автомобіль.

Лімерик є майданчиком війни кримінальних сімей, які ворогують між собою. Це зробило місто з населенням всього 80 тис. чоловік одним з найбільш кримінально-небезпечних місць в Європі. Злочинці не тільки вбивають свої жертви, але і катують їх. Тіло одного із загиблих в цій війні було знайдено з 17 ножовими пораненнями, що підтверджує прізвисько Лімерика - "місто ножів".

sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «Ірландська мафія помилково розстріляла регбіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути