четвер, 10 травня 2018 10:08

Інтерес з боку англійських клубів? Це абсолютно нормально - Фонсека

Інтерес з боку англійських клубів? Це абсолютно нормально - Фонсека
Фонсека прокоментував перемогу над "Динамо". Фото: ФК "Шахтар"

У фіналі Кубка України "Шахтар" на "Дніпро-Арені" здолав "Динамо" (2:0) і в 12-й раз у своїй історії завоював цей трофей. На післяматчевій прес-конференції наставник донеччан Паулу Фонсека дав оцінку грі, а також поділився планами на майбутнє.

"Перш за все, відзначу відмінне видовище: повний стадіон, фантастична атмосфера, вболівальники підтримували свої команди - чудове свято! Суперники поважали один одного, не виникло конфліктів і проблем. Хочу похвалити арбітрів - на мій погляд, чудове суддівство. Ми заслужено виграли, оскільки всі 90 хвилин були кращими і ближчими до забитих м'ячів. Перший тайм вийшов тактичним і без явних гольових моментів, а другий "Шахтар" у всіх аспектах провів сильніше за "Динамо". Упевнений в абсолютній закономірності нашої перемоги.

Коваленко грав останній матч. У нас було на день менше відпочинку, ніж у опонента, тому хотіли трохи оновити команду - мова про фізичний стан футболістів. Плюс у Алана є ряд кращих характеристик для протистояння з "Динамо", яке швидко сідає в оборону. Причина тільки в цьому.

Щодо здоров'я Алана Патріка і Бутка, то по Богдану ситуацію ще оцінюємо, а у випадку з Аланом був удар. На полі він відчув себе гірше, але зараз все нормально.

Потрібно виграти ще один матч. Має бути складна зустріч з "Вересом". Ми хочемо перемогти, і якщо це станеться, то в останньому турі вже не буде такої потреби. Завтра ж починаємо готуватися до найближчого поєдинку.

Чутки про інтерес з боку англійських клубів? Абсолютно нормально, коли існує інтерес з інших країн. Ми перемагаємо тут, провели відмінну кампанію в Лізі чемпіонів. На даний момент я повністю сфокусований на "Шахтарі". Головне для нас - виграти чемпіонат", - цитує португальця офіційний сайт "гірників".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Динамо - Шахтар 0:2, відеоогляд матчу

У чемпіонаті України "Шахтар" перебуває на першому місці, відірвавшись від "Динамо" на 5 очок.

Зараз ви читаєте новину «Інтерес з боку англійських клубів? Це абсолютно нормально - Фонсека». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути