Ексклюзиви
пʼятниця, 30 листопада 2012 10:58

Іньєста намагається врятувати свій перший клуб від банкрутства

Іньєста намагається врятувати свій перший клуб від банкрутства
Іньєста переміг на чемпіонаті Європи разом зі збірною Іспанії ФОТО: news2000.com.ua

Півзахисник "Барселони" і мажоритарний акціонер клубу "Альбасете" Андрес Іньєста направив відкритий лист пресі, закликаючи громадськість допомогти клубу, повідомляє AS. Щоб врятуватися від банкрутства клубу потрібно € 3,7 млн.

"Як ви знаєте, "Альбасете" - це мій перший клуб, - заявив футболіст. - Тут я почав грати і мріяти про футбольну кар'єру. Хочу подякувати всім, хто надає допомогу, і підтримку "Альбасете". Країна переживає дуже важкі часи, і тільки ми здатні допомогти один одному, докладаючи для цього зусилля".

В "Альбасете" грало багато відомих гравців, в тому числі Хосе Моліна, Фернандо Морієнтес, Іван Ельгера, Карлос Роа, Марк Гонсалес.

Додамо, що Андрес Іньєста опинився серед трьох номінантів на приз "Золотий м'яч" - 2012, який вручається найкращому футболістові світу за підсумками року. На нього також претендують гравець "Барселони" Ліонель Мессі і Кріштіану Роналду з мадридського "Реала".

Ці футболісти посіли перші три місця у голосуванні, за підсумками якого визначається володар нагороди. Його ім'я буде названо 7 січня 2013 на урочистій церемонії в Цюріху. Приз вручить українець Андрій Шевченко, який сам отримав "Золотого м'яча" 2004-го року.

Зараз ви читаєте новину «Іньєста намагається врятувати свій перший клуб від банкрутства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути