Ексклюзиви
неділя, 17 липня 2011 11:07

"Індивідуальна майстерність Ідейе була чудовою" - Сьомін

"Індивідуальна майстерність Ідейе була чудовою" - Сьомін

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін поділився враженнями від перемоги над "Олександрією" з рахунком 3:1 у другому турі української прем'єр-ліги.

"Враження від Олександрії, стадіону, маленького готелю, де ми зупинилися, дуже хороші. Не кожен клуб має такі поля, такі умови. І я це кажу не тому, що ми виграли.

У першому тайму "Олександрія" грала на контратаках, у нас виходило далеко не все. Потрібно було робити зміни, в перерві вони були зроблені, і гравець, який вийшов на заміну, приніс результат.

Що стосується розмови в роздягальні між таймами, то жорсткої критики не було. Ми внесли певні корективи, потрібно було налагодити гру в передачу, краще рухатися ", - наводить думку фахівця видання "СЭ в Украине".

Також Юрій Павлович зізнався, що очікував від Брауна Ідейе подібного дебюту.

"Ну, раз ми його випускали, значить ставили перед ним певні завдання. А завдання у нього було забити гол, тому що в першому таймі ми нічого не могли зробити. Він дуже добре двічі відкрився, отримав хороші передачі, а чисто індивідуальна майстерність було чудовою", - сказав Сьомін в інтерв'ю "Динамомания".

Нагадаємо, сьогодні, 16 липня, відбувся матч 2-го туру української Прем'єр-ліги, в якому "Олександрія" на своєму полі поступилася київському "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «"Індивідуальна майстерність Ідейе була чудовою" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути