Ексклюзиви
понеділок, 13 липня 2009 16:24

Гравця бразильського клубу видалили на 15-ій секунді матчу (ВІДЕО)

Гравця бразильського клубу видалили на 15-ій секунді матчу (ВІДЕО)

Нападаючий бразильського клубу "Крузейро" Зе Карлос отримав червону картку на 15-ій секунді матчу чемпіонату країни з "Атлетіко Мінейро". Рефері видалив Зе Карлоса за удар ліктем в обличчя гравця "Атлетіко" Ренана. Сам футболіст "Крузейро" заявив, що не заслужив видалення, оскільки вдарив суперника випадково, повідомляє Reuters.

Зе Карлос порушив правила на сьомій секунді матчу, а арбітр показав йому червону картку на 15-ій секунді. За словами Зе Карлоса, він послизнувся, після чого в боротьбі за м"яч випадково вдарив Ренана. "Я навіть вибачився, але в результаті мене все одно видалили", - сказав нападаючий "Крузейро".

Матч десятого туру чемпіонату Бразилії, що відбувся в ніч на 13 липня, завершився перемогою "Атлетіко Мінейро" з рахунком 3:0. Після цього успіху команда з Белу-Орізонте вийшла на перше місце в турнірній таблиці, набравши 21 очко. У команди, яка йде на другій позиції, "Інтернасьйонала" - 20 очок. "Крузейро" з десятьма очками займає 16-е місце.

Як відзначає Reuters, у матчі з "Атлетіко Мінейро" у складі "Крузейро" на полі вийшли декілька гравців дублюючого складу. Лідери команди отримали відпочинок перед фінальним матчем-відповіддю Кубка Лібертадорес (південноамериканський аналог Ліги чемпіонів) проти аргентинського "Естудіантеса". Ця гра відбудеться 16 липня на полі "Крузейро", а перший матч завершився з рахунком 0:0.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Гравця бразильського клубу видалили на 15-ій секунді матчу (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути