Ексклюзиви
понеділок, 23 травня 2011 10:50

Гравець ЦСКА зламав Кубок Росії

Гравець ЦСКА зламав Кубок Росії

Футболісти московського ЦСКА, які виграли у фіналі Кубка Росії у владикавказької "Аланії" з рахунком 2:1, зламали трофей. Про це ввечері в неділю повідомляється на сайті газети "Спорт-Экспресс".

За даними видання, інцидент стався під час святкування перемоги в роздягальні після фінального матчу, що проходив 22 травня в Ярославлі.

Як повідомляється, до поломки кубка був причетний чеський легіонер Томаш Нецід. За інформацією РИА Новости коли футболіст підняв трофей над головою, від нього відвалилася підставка. Пізніше Нецід заявив журналістам, що кубок "вже був таким", коли він до нього доторкнувся.

Це вже четвертий схожий випадок за останній час, відзначає агентство "Інтерфакс". Раніше футболіст мадридського "Реала" впустив під колеса автобуса Кубок Іспанії, воротар амстердамського "Аякса" упустив також під автобус трофей голландських чемпіонів, а тренер збірної Фінляндії з хокею після перемоги у чемпіонаті світу впав з трапа літака і пом'яв кубок головою.

Нагадаємо, ЦСКА виграв Кубок Росії ушосте. Обидва голи за армійців забив івуарійський форвард Сейду Думбія.

Зараз ви читаєте новину «Гравець ЦСКА зламав Кубок Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути