середа, 27 липня 2011 11:54

"Грати ще 90 хвилин. А може і 120" - Суркіс

"Грати ще 90 хвилин. А може і 120" - Суркіс

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс висловив свою думку з приводу поразки команди у першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Нагадаємо, що динамівці поступилися казанському "Рубіну" з рахунком 0:2.

"Динамівці сьогодні не виправдали очікування багатомільйонної армії вболівальників, але такий футбол. Залишається тільки змиритися з цим результатом. Думаю, команда не до кінця проявила характер. У футболі буває всяке, але коли команда пропустила м'яч, вона не показала уболівальникам, що може боротися за результат.

Шанси є завжди, найголовніше, не опускати руки. Матч у Казані відбудеться через тиждень, і грати ще 90 хвилин. А може і 120. Я вірю і сподіваюся, що команда з повною відповідальністю підійде до цієї гри, в усякому разі, зробить все можливе, щоб домогтися позитивного результату.

У чому причина поразки? Мені складно оцінювати, адже я не тренер. Задайте це запитання головному тренеру. Він зараз вийде або був вже на прес-конференції. Йому, напевно, краще знати, хто в яких кондиціях знаходиться, хто готовий, а хто ні. Але, напевно, ви все самі бачили, хто сьогодні не відповідав рівню київського "Динамо". Прізвища називати не буду. Думаю, головний тренер з часом посадить їх на лавку запасних, і тоді їх імена стануть всім відомі", - наводить слова Суркіса Dynamomania.com.

Матч-відповідь відбудеться 3 серпня в Казані.

Зараз ви читаєте новину «"Грати ще 90 хвилин. А може і 120" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути