неділя, 08 квітня 2018 16:31

Ігор Суркіс розповів, чи є у "Динамо" майбутнє

Ігор Суркіс розповів, чи є у "Динамо" майбутнє
Ігор Суркіс прокоментув звитягу над "Зорею". Фото Football.ua

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс дав оцінку перемозі над "Зорею" (4:0):

"На жаль, у цій грі не обійшлося без кадрових втрат. Шапаренка зараз повезуть на рентген, здається, у нього "вилетіла" ключиця. Гадаю, хлопці з хорошим настроєм відсвяткують Великдень і будуть готуватися до дербі, до одного з найголовніших матчів сезону проти "Шахтаря".

Мені сподобалися Вербич, Циганков, а також уся лінія атаки. Ще потрібно було забивати. Видно, що в другому таймі команда грала з настроєм, хлопці притираються один до одного. Гадаю, у цієї команди є велике майбутнє. Природно, для цього потрібно посилити певні позиції. Про них знаю і я, і тренер. Для рівня цього чемпіонату України того, що є, може, і досить, але для європейського рівня - ні.

Чого очікую від наступного матчу з "Шахтарем"? Гарного, красивого, бойового футболу, з ажіотажем, повним стадіоном, видовищною грою. На цьому етапі будь-який матч визначальний. Сьогодні також не можна було втрачати очки. За кожну перемогу дається три пункти. Якщо матч із "Шахтарем" складеться для нас вдало, боротьба за чемпіонство буде продовжуватися, якщо ні, ми втратимо всі шанси", - цитує Суркіса офіційний сайт "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" здобуло 5 перемогу поспіль, нокаутувавши "Зорю", "Шахтар" виграв у "Вересу"

У матчі 26-го туру чемпіонату України "Динамо" на стадіоні імені Валерія Лобановського розгромило "Зорю" - 4:0 (голи в активі Бурди, Вербича, Бесєдіна і Циганкова).

Зараз ви читаєте новину «Ігор Суркіс розповів, чи є у "Динамо" майбутнє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути