четвер, 24 липня 2014 18:30

"Ідея волі сильніша за атомну зброю" - ультрас на Суперкубку України
11

Фото: Ірина КОЗЮПА

У матчі за Суперкубок України, в якому донецький "Шахтар" з рахунком 2:0 переміг київське "Динамо", фанати вивісили кілька патріотичних банерів. Гра пройшла 22 липня у Львові.

Додамо, що поєдинку передував марш єдності за участю ультрас "Динамо", "Шахтаря", "Карпат" та звичайних львів'ян.

Перед початком зустрічі фанати киян розгорнули напис "Нехай мирне зоряне небо запанує над нашим Донбасом". З протилежної трибуни їм відповіли банером "Вічна шана та уклін до землі тим, хто загинув за країну свою."

На початку другого тайму на динамівському боці "Львів Арени" фанати вивісили банер із написом "Ідея волі сильніша за атомну зброю", який підсвітили піротехнікою.

Загалом на матчі були присутні 34 347 вболівальників. Більшість присутніх підтримували "Динамо". Матч розпочався із церемонії нагородження героїв минулого сезону. Індивідуальні нагороди отримали Мірча Луческу (найкращий тренер), Сергій Болбат (найкращий молодий гравець), Луїс Адріано (найкращий бомбардир), Андрій П'ятов (найкращий воротар) та Юрій Можаровський (найкращий арбітр).

Під час матчу ультрас "Динамо" і "Шахтаря" влаштовували переклички "Слава Україні - Героям Слава" та "Київ - Донецьк", співали відомі хіти про Путіна. Наприкінці зустрічі фанати почали співати гімн України. Їх підтримали всі присутні.

Зараз ви читаєте новину «"Ідея волі сильніша за атомну зброю" - ультрас на Суперкубку України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути