пʼятниця, 16 липня 2010 17:36

Ібрагімович відновив кар"єру у збірній Швеції

Ібрагімович відновив кар"єру у збірній Швеції

Нападаючий іспанської "Барселони" Златан Ібрагімович повернувся в збірну Швеції з футболу. Про це повідомляє Associated Press. Ібрагімовіч не виступав за національну команду з листопада 2009 року, після того, як шведи не змогли пробитися на чемпіонат світу з футболу.

Більше дев"яти місяців тому - після поразки від Данії в жовтні 2009 року - форвард заявив, що він втратив мотивацію грати за збірну країни, тому що він виходить на поле "вигравати".

Після бесіди з новим головним тренером збірної Швеції Еріком Хамреном 28-річний футболіст заявив, що він сумує за виступами за національну команду. Ібрагімович сказав, що він готовий грати в кожному матчі, в якому він може знадобитися збірній Швеції.

Швеція почне відбірний турнір чемпіонату Європи 2012 року 3 вересня 2010 матчем з Угорщиною. Також в одній групі зі шведами зіграють Голландія, Фінляндія, Молдова і Сан-Марино.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Ібрагімович відновив кар"єру у збірній Швеції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути